|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çağatay, ilköğretim, manisa, merkez, okulu, uluçay |
![]() |
Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaÇağatay Uluçay İlköğretim Okulu Hakkında - Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu Tanıtım - Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu Resimleri - Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Manisa’nın Karaköy semti, Topçuasım Mahallesi’nde, 1970 yılında inşa edilmiş, 16 Şubat 1971 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün ise okulumuzda; 1 Müdür, 1 Müdür Başyardımcısı, 3 Müdür Yardımcısı,1 Rehber Öğretmen,5 Türkçe, 4 Matematik, 4 Fen Ve Teknoloji, 3 Sosyal Bilgiler, 5 İngilizce, 3 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi ,1 Müzik ,4 Teknoloji Ve Tasarım , 2 Beden Eğitimi, 1 Görsel Sanatlar,2 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni,30 Sınıf Öğretmeni,6 Anasınıfı Öğretmeni,1 Memur,1 Yardımcı Hizmetler Personeli,2 Sözleşmeli Personel,3 Ücretli Anasınıfı Personeli olmak üzere toplam 83 personel görev ![]() ![]() Okulumuz; Anasınıflarının bulunduğu A Blok, Sınıf ve idare odalarından oluşan B ve C Blok olmak üzere 3 bloktan oluşmaktadır ![]() ![]() Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 231 22 61 Okulun Faksı: 236 234 58 48 Okulun Adresi: Topçuasım Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://cagatayulucay ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|