|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, engelliler, görme, ilköğretim, konya, okulu, selçuklu |
![]() |
Görme Engelliler İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görme Engelliler İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaGörme Engelliler İlköğretim Okulu Hakkında - Görme Engelliler İlköğretim Okulu Tanıtım - Görme Engelliler İlköğretim Okulu Resimleri - Görme Engelliler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Selçuklu Görme Engelliler İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Görme Engelliler İlköğretim Okulu Vizyonu: Okulumuzda okumak mecburi değil; bir imtiyazdır ![]() ![]() Görme Engelliler İlköğretim Okulu Misyonu: Türk Milli Eğitimi temel kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları, ve Atatürk ilkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, bireyler yetiştirmek görevimizdir ![]() üst düzeye çıkarmak , her şeye rağmen tüm engelleri aşıp başarıya ulaşmak ,kendi ayakları üzerinde durabilen , üreten , düşünen , araştıran, toplumla kaynaşan ,bizde varız diyebilen iyi bireyler yetiştirmek ![]() Görme Engelliler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: SELÇUKLU GÖRME ENGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: istanbul Yolu Üzeri Kampüs Karşısı Selçuklu/Konya Telefon Numarası: 3322410792 Faks Numarası: 3322410442 E-mail Adresi: Web Adresi: - Görme Engelliler İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|