|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akyarlar, bodrum, hacı, ilköğretim, mahmut, muğla, okulu, tınaztepe |
![]() |
Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu Bodrum Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu Bodrum MuğlaAkyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu Hakkında - Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu Resimleri - Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır ![]() Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; *Doğru, Dürüst,Çağdaş, Araştırmacı, *Özgüvenini kazanmış, *Güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan Bireyler yetiştirmektir ![]() Misyonumuz Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır ![]() Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Bodrum Okulun Telefonu: (252) 393 52 87 Okulun Faksı: (252) 393 60 19 Okulun Adresi: Akyarlar Köyü Turgutreis Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|