|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
edgüer, ilköğretim, izmir, konak, nafiz, okulu, rıdvan |
![]() |
Rıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu Konak İzmirRıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu Hakkında - Rıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu Tanıtım - Rıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu Resimleri - Rıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu İletişim ![]() Rıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İzmir Atatürk Lisesinin Cumhuriyet dönemi (1922-1924) ilk müdürüdür ![]() Okulumuz;Milli Eğitimin üst kademelerinde değerli hizmetlerde bulunmuş Rıdvan Nafiz EDGÜER'in adını taşımaktadır ![]() Okulumuz; 1962 yılında ilkokul olarak açılmış, 1989 yılında aynı bahçe içerisinde bağımsız ortaokul yine aynı adla hizmete girmiş, 1991 yılında ise ilkokul ve ortaokul birleştirilerek ilköğretim okulu haline getirilmiştir ![]() okulu olarak eğitim ve öğretimini sürdürmektedir ![]() Rıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4333283 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 3540 Sokak No:10 Gürçeşme Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ridvannafiz@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Rıdvan Nafiz Edgüer İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|