|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, havacılar, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
![]() |
Havacılar İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havacılar İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirHavacılar İlköğretim Okulu Hakkında - Havacılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Havacılar İlköğretim Okulu Resimleri - Havacılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Havacılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1971 yılında şehrimiz tüccarlarından Arif Uğurun bağışladığı arsa üzerine, 1 ![]() ![]() ![]() Öğrenci mevcudunun çoğalması üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ek bina olarak, iki katlı olan bina yapılmıştır ![]() 1996-1997 Öğretim yılında ,1 ![]() ![]() ![]() Havacılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222393801 Okulun Faksı: 2222393801 Okulun Adresi: YİLDİZTEPE MAH ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://havacilar ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Yüksel YÜKSEL Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Halk otobüslerinden siyah 18,minibüslerden 18 nolu araçlara Odunpazarı"ndan binilerek Halk Caddesi"ne dönüşte inilecek ![]() ![]() Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Havacılar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|