|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anadolu, bilgileri, ilköğretim, kocaeli, körfez, okulu |
![]() |
Anadolu İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anadolu İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez KocaeliAnadolu İlköğretim Okulu Hakkında - Anadolu İlköğretim Okulu Tanıtım - Anadolu İlköğretim Okulu Resimleri - Anadolu İlköğretim Okulu İletişim Anadolu İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Anadolu İlköğretim Okulu Tarihçesi: Anadolu İlköğretim Okulu 1944 yılında eski kaymakamlık binasının bulunduğu yerde eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2000 yılında Bayındırlık Bakanlığı tarafından Okul bahçesine yaptırılan 2 derslikli prefabrik bina Anasınıfı olarak kullanılmaktadır ![]() 2004 yılında Okul bahçesine Kocaeli Valiliği Özel İdare Müdürlüğü tarafından 16 derslikli ek bina yaptırılarak hizmete girmiştir ![]() ![]() İlköğretim Okulu, ilçenin en geniş alanına sahip eğitim yuvası ve bu özelliğin yanı sıra da kalabalık öğrencisi olan bir okuldur ![]() Anadolu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KÖRFEZ Adı: ANADOLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kuzey Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2625271004 Faks Numarası: 2625262770 E-mail Adresi: Web Adresi: - Anadolu İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|