|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, mesir, okulu |
![]() |
Mesir İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mesir İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaMesir İlköğretim Okulu Hakkında - Mesir İlköğretim Okulu Tanıtım - Mesir İlköğretim Okulu Resimleri - Mesir İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mesir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Manisa- Merkez Mesir ilköğretim okulu Manisa il tüzel kişiliği kanalı ile 1989 yılında yapılmaya başlanmış olup, 01 ![]() ![]() ![]() Okulumuz ismini Şehzadeler şehri Manisa’nın geleneksel şifa kaynağı olan Mesir Macunundan almıştır ![]() Okulumuza özel idare tarafından 1998 yılında ek bina yaptırılmış 27 sınıfta ders işlenmektedir ![]() OKULUMUZDA AYRICA 1 BİLGİSAYAR SINIFI,1 FEN LABARATUVARI,1 TEKNOLOJİ TASARIM SINIFI,1 MÜZİK SINIFI,1 TOPLANTI SALONU VE 3 ANASINIFI MEVCUTTUR ![]() Okulumuzun konum, laleli semti Mesir mahallesindedir ![]() ![]() Mesir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 233 13 92 Okulun Faksı: 236 233 37 42 Okulun Adresi: Mesir Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://mesirilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 265971@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mesir İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|