Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ilköğretim, manisa, merkez, mesir, okulu

Mesir İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mesir İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa

Mesir İlköğretim Okulu Hakkında - Mesir İlköğretim Okulu Tanıtım - Mesir İlköğretim Okulu Resimleri - Mesir İlköğretim Okulu İletişim

Mesir İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Manisa- Merkez Mesir ilköğretim okulu Manisa il tüzel kişiliği kanalı ile 1989 yılında yapılmaya başlanmış olup, 01111991 tarihinde Eğitim ve öğretime başlamıştır

Okulumuz ismini Şehzadeler şehri Manisa’nın geleneksel şifa kaynağı olan Mesir Macunundan almıştır
Okulumuza özel idare tarafından 1998 yılında ek bina yaptırılmış 27 sınıfta ders işlenmektedir

OKULUMUZDA AYRICA 1 BİLGİSAYAR SINIFI,1 FEN LABARATUVARI,1 TEKNOLOJİ TASARIM SINIFI,1 MÜZİK SINIFI,1 TOPLANTI SALONU VE 3 ANASINIFI MEVCUTTUR

Okulumuzun konum, laleli semti Mesir mahallesindedir Amacımız çevreye laik bir şekilde öğrencilerimizi – vatana millete faydalı insanlar olarak yetiştirmeye yönelik sürdürmektir

Mesir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 236 233 13 92
Okulun Faksı: 236 233 37 42
Okulun Adresi: Mesir Mah 5105 Sok NO: 1
Okulun Web Adresi: http://mesirilkogretimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 265971@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Mesir İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com