![]() |
Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..)Ağlama Çocuk ağlama değmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen agLama kiyamam ![]() ![]() ![]() ![]() Masumiyetin de yetmedigi anLarin hep öksüz türküsü agzinda, hayatin hoyrat ezgisine hep yenik oLdugundan yumuk yumuk bir utanca sakLamak gerek sanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Cocuga KADER iSmi neden ve Nicin VeriLir? ![]() Dogu da dogmus Kiz oLmus HorLanmis ![]() ![]() ![]() ![]() EziLmiS ![]() ![]() ![]() ßüyümüs sevmis ![]() ![]() ![]() Sevdigine veriLmemis Kacmis ![]() ![]() ![]() ![]() Dag bayir cayir cimen demeden uzakLasmiS peSine kardeSini koymusLar, Yüreginede kin nefret doLdurmusLar ßir tuhaf kurSuna ßir tanidik eLe Kurban gitmis AiLesi adina Kader demiS ![]() ![]() ![]() CocukLugun tüm mahsumLugu, güzeLLigi ve SirinLigi yanSimis gözLerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük yürekLerini ![]() AhSap sandikLarda ![]() FircaLarda ritimLer oynasiR ![]() ![]() Kücük cocukLar taSir MerakLa gözLerim icLerini Ne hikmetse hep iki renk boya Bir firca bir ciLa ![]() BaSka bir Sey göremem Pis LekeLi sandikLarinda Ha! YürekLerinimi? Onlari gorecek kadar yurekLi degiLim henüz ![]() ![]() ![]() Harac istemisLer vermemis ![]() ![]() ![]() BoyaLarini kirmisLar Bir tatLi GüLüS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CocukLugu CaLinanLar ![]() ![]() ![]() ![]() Benim, dünyanin adaLetsiz oLduguna dair bircok kanitim vaR ![]() ![]() ![]() Benim, agLamam, canimin yanmaSina degiL, onLarin cocukLugunu ya$amadigini görmektendiR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bende Varim Biz yetiskinLer de böyLeyizdir iSte ![]() Hayattaki engeLLer karSisinda farkLi tepkiLer veririz ![]() ![]() ![]() Kimimiz mücadele etmeden, hayati bir köSeden izLemeyi tercih ederiz ![]() ![]() Adi fedakarLikmidir biLinmez, kendi hayatimizi geri pLana atariz ![]() ![]() ![]() SevdikLerimizin mutLuLugu icin, kendimizden ödün veririz ![]() ![]() ![]() OLani kabuL eder, direnmez, boyun egeriz ![]() ![]() ![]() ALiSmakLa, aLismamak arasinda yaSar gideriz ![]() ![]() ![]() Biz bunLari SIKLIKLA yapariz ![]() ![]() ![]() Kimimiz ''bende varim'' diye isyan ederiz ![]() ![]() ![]() Bu ''hayat tiyatrosunda''baS rol oynamak isteriz ![]() ![]() Bize sunuLan sahnenin disinada tasarak, oyuna devam ederiz ![]() ![]() ![]() Oyunun kuraLLarini kendimiz koyar, sonucLarinada yine kendimiz katLaniriz ![]() ![]() ![]() Hayatimizda ''keskeLere''izin vermeyiz ![]() ![]() ![]() Biz bunLari yapmayi SIKLIKLA hayaL ederiZ ![]() ![]() ![]() ![]() Farkindamısin? Annecigim biLmem farkindamisin? SöyLenmemis en mübarek en aziz DuyguLarLa cepecevre caresiz ![]() ![]() Sana bagLandigimin farkindamisin? Seni sevdigimin FARKINDAMISIN? Baktım fakat bulamadım inş daha önceden paylaşmamıştım
![]() |
Cevap : Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..) |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..)çok masum görüküyolar çok tatlılar:25: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..)çok güzel bir konu olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..)cnm çok güsel bi konu olmuş :img-cray: tşklerrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..)çok gzller paylaşım çok gzldi tşklr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
cansel
|
![]() Cevap : Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..)çok güseller kıyamam yaw ağlamasınlar bencede:( paylaşımın teşşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ağlama Be Çocuk..(Mükemmel..)İlgi ve alakanız için ben teşekkür ederim ![]()
|