08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmetpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar
Ahmetpaşa İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmetpaşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmetpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmetpaşa İlköğretim Okulu İletişim

Ahmetpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1927 yılında Ahmetpaşa camisi yanında bulunan 2 katlı ahşap bir binada eğitim öğretime başlayan Paşaköy mektebi 3 sınıflı ve 3 yıllıktı 1950 yıllarda Şimdiki Gölcük mahallesine 4 sınıflı tek katlı bir bina yapılarak İlkokul olarak hizmet vermeye başlamıştır Bu binanın sınıfları yetersiz kalınca Şimdiki binanın yanına 6 derslikli köylü vatandaş işbirliği ile okul yapılmış ve 1967-1968 öğretim yılında hizmete açılmıştır İlköğretim uygulamasına geçilince 1993–1994 eski ilkokulun binasının yanına 12 derslikli yeni bir bina yapılmış ve bu binada eğitim öğretim halen devam etmektedir Okulumuzun geniş 15016 metrekare bir bahçesi, bahçesinde futbol, voleybol ve basketbol sahası mevcut olup, etrafı taş duvarla çevrilidir Sinanpaşa’nın İlk kaloriferli ilköğretim okuludur
Okulumuzun Fiziki Durumu
Okulumuz toplam 15016 m2 alan içine kurulmuştur Okul binası bodrum dahil olmak üzere 3 kattan oluşmaktadır 1 katta 6 derslik , 2 katta 6 derslik olmak üzere 12 derslikten ayrıca;bodrum katta ;kalorifer dairesi,depolar,1 katta; Müdür Yardımcısı odası,hizmetliler odası ,arşiv,öğrenci lavaboları ve tuvaletleri, 2 katta ; Müdür odası,kütüphane,öğretmenler odası,öğretmen lavabo ve tuvaletleri bulunmaktadır 12 derslikten 9 tanesi sınıf olarak kullanılmaktadır 1 tanesi anasınıfı, 1tanesi laboratuar , 1 tanesi Bilgi teknoloji sınıfı,1 tanesi de akıllı sınıf olarak hizmet vermektedir Bilgi teknoloji sınıfımızda 15+1=16 adet bilgisayar vardır Ayrıca 1 Müdür odasında, 1 müdür yardımcısı odasında ve bir öğretmeler odasında olmak üzere 3 bilgisayar daha vardır 1 55 ekran renkli TV ,1 adet VCD,1 adet Video, 1 adet Tepegöz ve 1 adet Projeksiyon makinesi vardır
Laboratuarımızda 2 adet mikroskop ve deneyleri yapmak için gerekli araç ve gereçler vardır Kütüphanemizde 224 adet çeşitli türde kitap bulunmaktadır Arşivimizde geçmiş yıllara ait desimal dosyalar, Bando takımı,Haritalar,Fotokopi makinesi ve spor aletleri bulunmaktadır
Ahmetpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Ahmetpaşa Kasabası
Okulun Web Adresi: http://ahmetpasaioo meb k12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: 309771@meb k12 tr
Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuzun bulunduğu Ahmetpaşa kasabası ilçe merkezine 5,il merkezine ise 25 km uzaklıkta olup her iki yöne de 15 dakikada bir minibüs seferleri vardır
Okulumuzun ulaşım problemi yoktur  Kasabamız da ayrıca bir ilköğretim okulu daha olduğundan branş öğretmenlerimiz ek ders sorunu yaşamazlar  
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok
Ahmetpaşa İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov tr
Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız
|
|
|