|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, atapark, bilgileri, ilköğretim, keçiören, okulu |
Atapark İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atapark İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atapark İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atapark İlköğretim Okulu Resimleri - Atapark İlköğretim Okulu Hakkında TAR İ HÇE Okulumuz ; 1973 yılında ATATÜRK SANATORYUMU HASTANESİ baştabibi ve çalışanlarının iş birliği ile yapılmıştır 1991 yılında M E B’ nın yaptırdığı 24 derslikli yeni binada eğitim ve öğretime başlamıştır![]() Okula ilk isim olarak; okulu yaptıran ATATÜRK SANATORYUMU doktorları ‘HARİCİYECİLER İLKOKULU’ adını vermişlerdir ![]() Daha sonra mahallenin adından dolayı ATAPARK İLKOKULU olarak değiştirilmiştir 1991 yılında ilköğretim okuluna dönüştürülmesi ile ‘ ATAPARK İLKÖĞRETİM OKULU’ adını almıştır![]() Atapark İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atapark İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atapark İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atapark İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Atapark İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: ATAPARK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atapark Mah Yokuşlu Sok No:9Telefon Numarası: 3123782132 Faks Numarası: 3123782132 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: ATAPARK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atapark Mah Yokuşlu Sok No:9Telefon Numarası: 3123782132 Faks Numarası: 3123782132 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:ANKARA - KEÇİÖREN - Atapark İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|