|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bozkır, derviş, ilköğretim, konya, mustafa, okulu, öztunç |
![]() |
Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Konya Bozkır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Konya BozkırDerviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Hakkında - Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Tanıtım - Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Resimleri - Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu İletişim ![]() Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Konya Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Bozkırlı bir vatandaş olan Yüksek İnşaat Mühendisi Derviş Mustafa Öztunç tarafından yaptırılmış olup 1989/1990 öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / BOZKIR Adı: DERVİŞ MUSTAFA ÖZTUNÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yukari Mah ![]() Telefon Numarası: 3324262304 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() Derviş Mustafa Öztunç İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|