|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, kılıçarslan, odunpazarı, okulu |
![]() |
Kılıçarslan İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kılıçarslan İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirKılıçarslan İlköğretim Okulu Hakkında - Kılıçarslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kılıçarslan İlköğretim Okulu Resimleri - Kılıçarslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kılıçarslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1972-1973 öğretim yılında Büyükdere İlkokulu olarak eğitim öğretime fiilen başlamıştır ![]() Milli Eğitim Müdürlüğünün 01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 01 ![]() ![]() ![]() Zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkmasıyla il makamının 20 ![]() ![]() ![]() Kılıçarslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222393802 Okulun Faksı: 2222390134 Okulun Adresi: BÜYÜKDERE MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://kilicarslaniooes ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: kilicarslaniooes@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Muammer ÖZCAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Osmangazi Üniveristesine giden tramvay hattının Büyükdere Durağı yanı Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kılıçarslan İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|