![]() |
İncesu Ertuğrulgazi Anaokulu Kayseri İncesu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İncesu Ertuğrulgazi Anaokulu Kayseri İncesuIncesu Ertuğrulgazi Anaokulu Hakkında - Incesu Ertuğrulgazi Anaokulu Tanıtım - Incesu Ertuğrulgazi Anaokulu Resimleri - Incesu Ertuğrulgazi Anaokulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Incesu Ertuğrulgazi Anaokulu Kayseri İncesu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Okulumuz 2003 yılı ikinci dönem başlangıcında eski Lise binasında öğretime açıldı ![]() Öğretim yılı eylül ayında eski adı Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu olan binaya taşındı ![]() değiştirildi ![]() ERTUĞRUL GAZİ ANAOKULU olarak amacımız öğrencilerimizinolumlu bir kişilik geliştirmesine yardım etmek,öğrenme ve sosyalleşme yoluyla kendine güven aşılamaktır ![]() yaratıcılığını,hayal gücünü ve bağımsızlığını geliştirecek şekilde hazırlanmıştır ![]() Okulumuzda her zaman çocukların mutlu ve güvende olmaları için pek çok imkan mevcuttur… Incesu Ertuğrulgazi Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KAYSERİ / İNCESU Adı: INCESU ERTUĞRULGAZİ ANAOKULU Adresi: K ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3526913183 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: egazi@ertugrulgaziao ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|