![]() |
Hadi Gücün Varsa Temizle Alfabemi |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Hadi Gücün Varsa Temizle Alfabemi![]() Vuslata dair imkânı olmayan sözcüklerin lehçesiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yaşamın musallaya bakan yüzündeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mecburum… Kalıyorum… Düşlerimin bataklığında hiç gelmemiş birine terki yakıştırıyorum ![]() Saat geceyi vuruyor beynimi kemiren sesiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerim nerden düştüyse adı intihar olmuştu yaşamamın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haklıydın… Bitmeyecekti… Olmayacaktı bu düşe konulmuş bir noktam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesin, gittiğinin resmi oluyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi bile anlamazken seni anlamak ağır gelirdi cüsseme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen düşlerimdeki büyük… Bense düşlerle büyüyen bir küçük… Ağzı bozuk bir ibare değil kendimde bilediğim ![]() Arkamda bıraktığım ömrümün duraklarını başa saramayacak kadar mecalsizim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elleri ceplerinde olan hayatım, yaşama elverişlilikten çıktı artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derin sessizliğim ilk kez asi konuştu işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HADİ VARSA GÜCÜN TEMİZLE ALFABEMİ… alıntı
![]() |
Cevap : Hadi Gücün Varsa Temizle Alfabemi |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Hadi Gücün Varsa Temizle Alfabemiemegıne saglık ablacım
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hadi Gücün Varsa Temizle AlfabemiTeşekkürler canım benim okuyan gözlerine sağlık senin de |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Hadi Gücün Varsa Temizle Alfabemiemeğine sağlık ablacm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hadi Gücün Varsa Temizle AlfabemiVakit ayırdığın için teşekkürler bitanem sağol okuyan gözlerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|