|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayvalı, eskişehir, ilköğretim, kamil, okulu, seyitgazi, üngör, şehit |
![]() |
Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Seyitgazi Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Seyitgazi EskişehirAyvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Hakkında - Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Resimleri - Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Eskişehir Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Seyitgazi Okulun Telefonu: 2226747090 Okulun Faksı: 2226747090 Okulun Adresi: Ayvalı Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 415084@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: ZEKERİYA ARI Okulun Öğretmen Sayısı: 11 Okulun Öğrenci Sayısı: 93 Okulun Derslik Sayısı: 9 Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Ayvalı Şehit Kamil Üngör İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|