|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, ilören, okulu, sivrihisar |
![]() |
İlören İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlören İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehirİlören İlköğretim Okulu Hakkında - İlören İlköğretim Okulu Tanıtım - İlören İlköğretim Okulu Resimleri - İlören İlköğretim Okulu İletişim ![]() İlören İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Iloren İlköğretim Okulu Eskişehir Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İlören İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227364099 Okulun Faksı: 2227364099 Okulun Adresi: İlören Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: EROL BOZAK Okulun Öğretmen Sayısı: 9 Okulun Öğrenci Sayısı: 96 Okulun Derslik Sayısı: 9 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okul Ankara - Eskişehir otoyoluna 12 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok İlören İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|