|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
deştiğin, doğanhisar, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Deştiğin İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deştiğin İlköğretim Okulu Konya DoğanhisarDeştiğin İlköğretim Okulu Hakkında - Deştiğin İlköğretim Okulu Tanıtım - Deştiğin İlköğretim Okulu Resimleri - Deştiğin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Deştiğin İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Deştiğin İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1974 yılında ortaokul olarak belediyeye ait binada eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() 5 Aralık 1988 tarihinde okulun kendi binası eğitim-öğretime açılmıştır ![]() 1989-1990 eğitim öğretim yılında pilot ilköğretim okulu olarak ilköğretime dönüştürülmüştür ![]() 1989-1997 yıllarında pilot ilköğretim okulu olarak eğitim-öğretim yapılarak ilköğretime geçişte başarı elde edilmiş olup, 1997 yılından itibaren ilköğretim okulu olarak eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Okulumuz zamanla hasar görmüş olup kullanılmayacak kadar harap olmuştur ![]() ![]() ![]() Deştiğin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DOĞANHİSAR Adı: DEŞTİĞİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Deştiğin Kasabası Cumhuriyet Mahallesi Doğanhisar Telefon Numarası: 3325547012 Faks Numarası: 3325547012 E-mail Adresi: 223503@meb ![]() ![]() Web Adresi: - Deştiğin İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|