Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
belgin, cihanbeyli, ilköğretim, konya, okulu, seniha

Seniha Belgin İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seniha Belgin İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli

Seniha Belgin İlköğretim Okulu Hakkında - Seniha Belgin İlköğretim Okulu Tanıtım - Seniha Belgin İlköğretim Okulu Resimleri - Seniha Belgin İlköğretim Okulu İletişim

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Seniha Belgin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Seniha Belgin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Seniha Belgin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Seniha Belgin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Seniha Belgin İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Cihanbeylili iş adamı Ali Fuat Belgin'in katkılarıyla 1985 yılında Seniha Belgin Kız Meslek Lisesi yapılarak eğitim-öğretime açıldı

Kız Meslek Lisesinin bahçesine 1995 yılında ek bina yapılmasına karar verildi Ve bu ek bina 1998 yılında tamamlandı

Ali Fuat Belgin'in oğlu yüksek mühendis mimar Fahrettin Belgin annesinin adı verilen Seniha Belgin Kız Meslek Lisesinin ek binasını, Konya valiliği ile yaptığı anlaşma gereği 8 yıllık ilköğretim protokolüne uygun hareket ederek 1998 yılında tamamlattı ve ek binaya Seniha Belgin İlköğretim okulunun açılmasını sağladı

1999 yılında Seniha Belgin Kız Meslek Lisesinin Ali Fuat Belgin çok programlı Lisesine taşınması ile yeni ve eski bina Seniha Belgin İlköğretim okuluna devredildi

1998-1999 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan okulumuza aynı yıl kapanan 29 Ekim İlköğretim Okulu öğrencileri nakledildi Beş şubede hizmete giren okulumuzda halen on altı şubede eğitim - öğretim devam etmektedir Okulumuz ilk mezunlarını 2001–2002 eğitim-öğretim yılında vermiştir

Seniha Belgin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SENİHA BELGİN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Atçeken MahFatma Seniha Belgin Cad Cihanbeyli
Telefon Numarası: 3326732905
Faks Numarası:
E-mail Adresi: senihabelgin@hotmailcom
767532@mebk12tr
Web Adresi: - http://senihabelginmebk12tr

Seniha Belgin İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com