|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
belgin, cihanbeyli, ilköğretim, konya, okulu, seniha |
![]() |
Seniha Belgin İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seniha Belgin İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliSeniha Belgin İlköğretim Okulu Hakkında - Seniha Belgin İlköğretim Okulu Tanıtım - Seniha Belgin İlköğretim Okulu Resimleri - Seniha Belgin İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() Seniha Belgin İlköğretim Okulu Tarihçesi: Cihanbeylili iş adamı Ali Fuat Belgin'in katkılarıyla 1985 yılında Seniha Belgin Kız Meslek Lisesi yapılarak eğitim-öğretime açıldı ![]() Kız Meslek Lisesinin bahçesine 1995 yılında ek bina yapılmasına karar verildi ![]() ![]() Ali Fuat Belgin'in oğlu yüksek mühendis mimar Fahrettin Belgin annesinin adı verilen Seniha Belgin Kız Meslek Lisesinin ek binasını, Konya valiliği ile yaptığı anlaşma gereği 8 yıllık ilköğretim protokolüne uygun hareket ederek 1998 yılında tamamlattı ve ek binaya Seniha Belgin İlköğretim okulunun açılmasını sağladı ![]() 1999 yılında Seniha Belgin Kız Meslek Lisesinin Ali Fuat Belgin çok programlı Lisesine taşınması ile yeni ve eski bina Seniha Belgin İlköğretim okuluna devredildi ![]() 1998-1999 eğitim ve öğretim yılında hizmete açılan okulumuza aynı yıl kapanan 29 Ekim İlköğretim Okulu öğrencileri nakledildi ![]() ![]() ![]() Seniha Belgin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: SENİHA BELGİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atçeken Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3326732905 Faks Numarası: E-mail Adresi: senihabelgin@hotmail ![]() 767532@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://senihabelgin ![]() ![]() ![]() Seniha Belgin İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|