|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, köyü, okulu, sivrihisar, sığırcık |
![]() |
Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Sivrihisar Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Sivrihisar EskişehirSığırcık Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sığırcık İlköğretim Okulu Eskişehir Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sivrihisar Okulun Telefonu: 2227388004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sığırcık Köyü Sivrihisar Eskişehir Okulun Web Adresi: http://mail ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 327850@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: İsmail ÖZBUDAK Okulun Öğretmen Sayısı: 6 Okulun Öğrenci Sayısı: 80 Okulun Derslik Sayısı: 7 Okulun Ulaşım Bilgileri: Sivrihisar'dan hafta içi hergün saat 14:00 da köye arabamız vardır ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Sığırcık Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|