![]() |
29 Ekim İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 29 Ekim İlköğretim Okulu Seyhan Adana29 Ekim İlköğretim Okulu Hakkında - 29 Ekim İlköğretim Okulu Tanıtım - 29 Ekim İlköğretim Okulu Resimleri - 29 Ekim İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri 29 Ekim İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() 29 EKİM İLKÖĞRETİM OKULU HAKKINDA GENEL BİLGİLER Okulumuz 2002-2003 döneminde geçici personel kadrosu ile eğitim ve öğretime başlamış 2003-2004 yılında da kadrolu personellerine kavuşmuştur ![]() ![]() ![]() Okulumuz bodrum katı hariç üç katlı olup 3 ana sınıfı ve 33 dersliği kapsamaktadır ![]() ![]() Okulumuz Gündoğdu afet konutlarında oturan depremin acılarını yaşamış ailelerin çocuklarına hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: 29 EKİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALİ DEDE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3223525842 Faks Numarası: 3223525842 Adresi: Aksaağaç Köyü Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://29ekim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|