|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arslan, cumhuriyet, ilköğretim, karaman, nihat, okulu |
![]() |
Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu Karaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu KaramanKaraman Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() 1889 yılında adı Mitat PAŞA İptidaisi olur, öğrenim süresi 6 yıldır ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçesi demirle çevrili olduğundan halk arasında Demirli Mektep ve Çukur Mektep olarak anılır ![]() 1946 yılında bina yıktırılarak Karaman halkının yardımı ile iki katlı 6 derslikli okul yapılır ![]() ![]() 30 Aralık 1984 yılında bugünkü bina hizmete açılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13 Mayıs 2006 Cumartesi günü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Doç ![]() ![]() ![]() 2007 yılında ek binanın hizmete girmesiyle okulumuzun adı Cumhuriyet Nihat Arslan olarak değiştirilmiştir ![]() İletişim Bilgileri OKULUN ADI : Cunhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu KURUM KODU : 582317 TELEFONU : 2134141 ADRESİ : Seki Çeşme Mah ![]() ![]() Web Site : http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|