Gevher Hatun Anaokulu Karaman Merkez |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gevher Hatun Anaokulu Karaman MerkezKaraman Gevher Hatun Anaokulu Hakkında - Gevher Hatun Anaokulu Tanıtım - Gevher Hatun Anaokulu Resimleri - Gevher Hatun Anaokulu İletişim ![]() Gevher Hatun Anaokulu Karaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gevher Hatun Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gevher Hatun Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gevher Hatun Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Felsefemiz Çocuğunuz okulumuza gelinceye kadar,sadece sizin çocuğunuzdu Ama artık sizin olduğu kadar, bizim deçocuğumuz Kendi çocuğumuza nasıl hizmet verilmesiniistiyorsak,sizin çocuğunuz için öyle hizmet vermeye çaba gösteriyoruz Çocuğunuz sizin içinolduğu kadar, bizim için de çok değerli ve önemlidir Her çocuk bizim içinözeldir Hepsi farklı kişilik özelliklerine, ilgiyetenek ve farklı öğrenim stillerine sahiptir Bizonlara beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri bir öğrenme ortamı sunuyoruz ![]() Gevher Hatun Anaokulu İletişim Bilgileri Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: GEVHER HATUN ANAOKULU Adresi: Hamidiye Mahl Fevzi Paşa Caddesi Gevher Hatun Anaokulu-KaramanTelefon Numarası: 3382149661 Faks Numarası: 3382147942 Gevher Hatun Anaokulu Resimleri biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|