Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, anaokulu, karaman, merkez, vedat, şen

Vedat Ahmet Şen Anaokulu Karaman Merkez

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vedat Ahmet Şen Anaokulu Karaman Merkez

Karaman Vedat Ahmet Şen Anaokulu Hakkında - Vedat Ahmet Şen Anaokulu Tanıtım - Vedat Ahmet Şen Anaokulu Resimleri - Vedat Ahmet Şen Anaokulu İletişim

Vedat Ahmet Şen Anaokulu
Vizyonumuz

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türkçe'yi doğru ve düzgün kullanabilen, sorumluluk sahibi, olaylara akılcı ve bilimsel yaklaşan, çevresi ve ailesi ile her ortamda sıcak ilişkiler içinde olan, idealist, çocuklar yetiştirmek ve bu çocuklarımızı hayata gerçek adımlar atan birer birey olarak yetiştirmek

Vedat Ahmet Şen Anaokulu
Misyonumuz

1 Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı çocuklar yetiştirmek

2 Sevginin esas olduğu okul öncesi eğitimini daha nitelikli kılmak

3 Kendine güvenen ve çevresine özgüven duygusunu verebilen çocuklar yetiştirmek

4 Araç-gereç, bahçe ,oyun ve faaliyet alanlarını artırarak kendilerini ifade etmelerini sağlamak

5 Çocuğun hayal dünyasını genişleten doğa gezileri ve çalışmaları yapılarak doğayı tanımasını sağlamak ve doğa sevgisi kazandırmak

6 Aile eğitimi ile ilgili programlar geliştirmek ve bu yönde çalışmalara önem vermek

7 Sosyal ilişkiler içeren, dil ve kavram gelişimini destekleyen çeşitli etkinlikler düzenleyerek eğitim yapmak

Vedat Ahmet Şen Anaokulu İletişim bilgileri

Elmaşehir Mh
Tel: 0 338 2176977
E-mail: 970201@mebk12tr
Web sitesi : http://wwwvedatahmetsenmebk12tr/

Vedat Ahmet Şen Anaokulu Resimleri

biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com