|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, atatürk, ilköğretim, kemal, mustafa, okulu, seyhan |
![]() |
Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Seyhan AdanaMustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz, ilk olarak 1957 yılında Adana’da şimdiki İsmet İnönü İlköğretim Okulunda Atatürk Kız Ortaokulu olarak Eğitim öğretime başlamıştır ![]() 1971–1972 Eğitim Öğretim yılında ise devlet tarafından yapılan şu andaki binasında Atatürk Ortaokulu adıyla karma eğitime devam etmiştir ![]() 1993 yılında Türkiye’de 208, Adana’da 17 Müfredat Laboratuar Okulundan biri olmuştur ![]() 1997–1998 Eğitim-Öğretim yılında 8 yıllık Eğitime geçilmesiyle Adana’da aynı ismi taşıyan başka bir okul olduğundan, okulumuzun adı Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() Okulumuzda; 20 derslik, 2 anasınıfı, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 fen laboratuarı , 2 iş teknik atölyesi, 1 kütüphane, 1 resim dersliği, 1 müzik dersliği, 1 çok amaçlı salon, 1 öğretmen çalışma odası, 1 öğretmen odası, 1 veli görüşme odası, 1 rehberlik odası, 3 Md ![]() ![]() Okulumuzda görevli 1 Müdür, 4 Md ![]() ![]() Okulumuzda 1300 öğrenci eğitim – öğretim görmektedir ![]() ![]() ![]() Sınıflarımızın genelinde bilgisayar ve büyük ekran televizyon bulunmaktadır ![]() Okulumuzda ikili öğretim yapılmakta olup, birinci kademe öğrencileri (1–5) öğlenci, ikinci kademe öğrencileri (6–8) sabahçı olarak okula devam etmektedirler ![]() ![]() ![]() Okulumuzun sportif ve sosyal etkinlikleri bulunmaktadır ![]() Çevre okullara oranla Anadolu Lisesi, Askeri Okul, Polis Koleji vb ![]() ![]() Okulumuz bahçesinin gece aydınlatma sistemi bulunmaktadır ![]() ![]() KURULUŞUNDAN BU YANA OKUL MÜDÜRLERİMİZ: Selahattin KUTLUAY, Halis Haydar ARI, Nevzat ÇADIR, Bekir KEÇEBAŞ, Ahmet TÜRK, Abdurrahman KARA, Ali KÜÇÜKAYDIN, Ş ![]() Necati AVAN (Şu anda görevine devam etmektedir ![]() Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YURTMAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3222251803 Faks Numarası: 3222262292 E-mail Adresi: sedatergunay@hotmail ![]() Web Adresi: http://mkemalataturk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|