![]() |
Ulukent İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ulukent İlköğretim Okulu Diyadin AğrıUlukent İlköğretim Okulu Hakkında - Ulukent İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulukent İlköğretim Okulu Resimleri - Ulukent İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri ULUKENT İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz Diyadin ilçe merkezine 15 km uzaklıkta oan Ulukent Köyü'ndedir ![]() ![]() Okulumuzda 1 İdareci, 9 Sınıf Öğretmeni, 6 Branş Öğretmeni ve 2 Hizmetli vardır ![]() ![]() Okulumuz 3 katlı, 12 derslik, 1 Bilişim Teknolojileri Lab ![]() ![]() ![]() ![]() LUKENT İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuz Diyadin ilçe merkezine 15 km uzaklıkta olan Ulukent Köyü'ndedir ![]() ![]() ![]() Ulukent İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DİYADİN Adı: ULUKENT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Ulukent Köyü E-mail Adresi : 589273@meb ![]() ![]() Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|