Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayındır, ilköğretim, izmir, mehmet, okulu, turanlıoğlu, yakapınar, şehit

Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu Bayındır İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu Bayındır İzmir

Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu İletişim

Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzda 1922’den beri eğitim ve öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir Şu an kullandığımız bina 1972 yılında kullanılmaya başlanmıştır

Vizyonumuz: Tekli öğretimin yapıldığı, tam donanımlı,her öğrencinin en az bir sosyal,kültürel,sportif etkinliğe katıldığı,öğrenci-öğretmen-velinin zevkle bir arada bulunduğu bir okuluz

Misyonumuz: Biz öğrencilerimizi başarıya götürecek bilgi ve becerileri verirken,onların da birer değer olduğunu unutmayan,velilerin okulumuzda "çocuğunun Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda iyi yetiştirildiğine" inandığı ve hayatta başarılı olacak öğrenciler yetiştiren Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu ilköğretim Okulu çalışanlarıyız

Okul Binası: Okul binası iki katlı 5 derslik, 1 adet çok amaçlı salon, müdür odası ve öğretmenler odasından oluşmaktadır

Yöneticiler: Birleştirilmiş Sınıflı öğretim yapıldığından müstakil yönetici yoktur

Öğretmen Sayısı: 2 (iki)

Diğer Personel:

Şube Sayıları: Şube sayısı bir tanedir

Öğrenci Sayıları: 34 (Otuz Dört)

Okulumuzun Başarıları
Okulumuzdan 1profesör, maliye müfettişi ve çok sayıda öğretmen ve diğer kamuda çalışan bir çok kişi mezun olmuştur En son İlçemizde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiir yazma yarışmasında öğrencimiz ilçe birincisi olmuştur 2006-2007 Öğretim yılında İl kültür Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu” İstiklal Marşını Ezbere Okuma Yarışmasında” mansiyonu kazandık

Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

İlçesi : Bayındır
Okulun Adı : Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu
Okul Adresi : Yakapınar Köyü Bayındır/İzmir
Telefon Numaraları : 0 (232) 585 51 60
Faks Numaraları : 0 (232)
E-mail Adresi :
Okulun Web Adresi:
Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı :
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Karayolu ile sağlanmaktadır İlçe merkezine uzaklığı 12 km’dir Demiryolu ile gitmek isterseniz Canlı Beldesi’nden her sabah düzenli olarak tren seferleri mevcuttur Tren istasyonuna uzaklığı ise yaklaşık 4 km’dirİl merkezine uzaklığı ise 70 km’dir Okulun bulunduğu köy Torbalı- Bayındır arasında yer almaktadır İzmir – Bayındır karayolundan 2 km içeride yer almaktadır Yolu asfalttır
Lojman Durumu : Okula Ait lojman sayısı bir tanedir Köyde kiralık ev bulmak mümkündür
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yakapınar Şehit Mehmet Turanlıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com