![]() |
Taşova Yuvam Anaokulu Taşova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Taşova Yuvam Anaokulu Taşova AmasyaTaşova Yuvam Anaokulu Hakkında - Taşova Yuvam Anaokulu Tanıtım - Taşova Yuvam Anaokulu Resimleri - Taşova Yuvam Anaokulu İletişim ![]() Taşova Yuvam Anaokulu Amasya Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Taşova Yuvam Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz Amasya Taşova ilçesinde yer almakta olup 12 Eylül 2005 tarihinde yapımı tamamlanarak eğitim-öğretime başlamıştır ![]() Okulumuzda 4 etkinlik odası, yemek salonu, oyun salonu, bekleme salonu, ,müdür odası, mutfak ve tuvaletler bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 4 yaş,5 yaş ve 6 yaş tam gün ve ayrıca öğleden sonra yarım gün sınıflarımızla eğitim yapılmaktadır ![]() ![]() Taşova Yuvam Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / TAŞOVA Adı: TAŞOVA YUVAM ANAOKULU Adresi: YENİ MAH ![]() Telefon Numarası: 3583124400 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Taşova Yuvam Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|