Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amasya, anaokulu, taşova, yuvam

Taşova Yuvam Anaokulu Taşova Amasya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Taşova Yuvam Anaokulu Taşova Amasya

Taşova Yuvam Anaokulu Hakkında - Taşova Yuvam Anaokulu Tanıtım - Taşova Yuvam Anaokulu Resimleri - Taşova Yuvam Anaokulu İletişim

Taşova Yuvam Anaokulu Amasya Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Taşova Yuvam Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Taşova Yuvam Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Taşova Yuvam Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Taşova Yuvam Anaokulu Tarihçesi:

Okulumuz Amasya Taşova ilçesinde yer almakta olup 12 Eylül 2005 tarihinde yapımı tamamlanarak eğitim-öğretime başlamıştır

Okulumuzda 4 etkinlik odası, yemek salonu, oyun salonu, bekleme salonu, ,müdür odası, mutfak ve tuvaletler bulunmaktadır Okulumuzun bahçesinde kum havuzumuz ve oyun parkımız mevcuttur Ayrıca her sınıfa ait hobi bahçeleri bulunmaktadır

Okulumuzda 4 yaş,5 yaş ve 6 yaş tam gün ve ayrıca öğleden sonra yarım gün sınıflarımızla eğitim yapılmaktadır 2009 yılı Şubat ayında ihtiyaç üzerine okulumuza bağlı Taşova Anadolu Lisesi bünyesinde anasınıfı açılmıştır

Taşova Yuvam Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAŞOVA YUVAM ANAOKULU
Adresi: YENİ MAH
Telefon Numarası: 3583124400
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Taşova Yuvam Anaokulu Resimleri:

biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com