![]() |
Aşağıbey İlköğretim Okulu Bergama İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşağıbey İlköğretim Okulu Bergama İzmirAşağıbey İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağıbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağıbey İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıbey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aşağıbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İzmir-Bergama-Aşağıbey Köyü’nde,köy tüzel kişiliğine ait arazide 1932 yılında eğitim-öğretime başlayan Aşağıbey İlköğretim Okulu (1998 yılına kadar İlkokul olarak);değişik zamanlarda (1970-2000) yıllarında) binaların yenilenmesi ile günümüzde modern bir eğitim kurumu olarak faaliyet göstermektedir ![]() Okul,iki (2) binadan oluşmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Okulumuzun tüm yapım ve donanımında halk – devlet,köy muhtarlığı-devlet işbirliğinin somut bir örneği sergilenmiştir ![]() Taşıma merkezi olan okulumuzda, normal eğitim yapılmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda;3 kadrolu branş öğretmeni, 3 geçici görevli branş (tamamlama) öğretmeni,1 ücretli öğretmen,1 Sözleşmeli sınıf öğretmeni,4 kadrolu sınıf öğretmeni ,1 Ana Sınıfı Öğretmeni, 1 müdür yardımcısı ve 1 müdür görev yapmaktadır ![]() ![]() Okulumuzda;Okulumuzun ısınma sorunu katı yakıt kaloriferi ile giderilmektedir ![]() ![]() Okulumuzda;Okulumuza ait üç lojman bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Aşağıbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : Aşağıbey İlköğretim Okulu Okul Adresi : Aşağıbey Köyü PK:35715 Bergama/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 656 40 17 - 656 40 17 Faks Numaraları : 0 (232) 656 41 81 E-mail Adresi : 560373@MEB ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://asagibeyioo ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Bergamadan Köye Ulaşım Vardır Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aşağıbey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|