|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balya, balıkesir, hacıhüseyin, ilköğretim, okulu |
![]() |
Hacıhüseyin İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacıhüseyin İlköğretim Okulu Balya BalıkesirHacıhüseyin İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıhüseyin İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıhüseyin İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıhüseyin İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : İşbirliği ve dayanışma içindeyiz ![]() Sınırsız, sürekli gelişim ve başarıyla ilerleriz ![]() Okulda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır ![]() Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaçtır ![]() Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek Öğrenci başarısı için sorumluluk almak verimli çalışmak Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek ![]() Hacıhüseyin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Hacıhüseyin İlköğretim Okulu Adresi: Hacıhüseyin Köyü Balya Balıkesir Telefon Numarası: 266 488 24 98 Faks Numarası: - E-mail Adresi: 646327@meb ![]() ![]() Web Adresi: Hacıhüseyin İlköğretim Okulu Hacıhüseyin İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|