|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kahraman, okulu, sürmene, trabzon |
![]() |
Kahraman İlköğretim Okulu Sürmene Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahraman İlköğretim Okulu Sürmene TrabzonKahraman İlköğretim Okulu Hakkında - Kahraman İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kahraman İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kahraman İlköğretim Okulu Resimleri Kahraman İlköğretim Okulu Trabzon Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kahraman İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kahraman İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kahraman İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / SÜRMENE Adı: KAHRAMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kahraman Köyü Sürmene /TRABZON Telefon Numarası: 4627571011 Faks Numarası: 4627571105 Kurumun Misyonu : Sevgi,saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile çalışmak; okulumuzu HAYATIN OKULU yapmaktır ![]() Kurumun Vizyonu: Kendini ve toplumu sürekli geliştiren "mutlu ve özgür insan" yetiştirmektir ![]() ![]() Kaynak : trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|