![]() |
Ahmet Ermiş Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Ermiş Anaokulu İstanbulAhmet Ermiş Anaokulu Hakkında - Ahmet Ermiş Anaokulu Tanıtım - Ahmet Ermiş Anaokulu Resimleri - Ahmet Ermiş Anaokulu İletişim Bilgileri Ahmet Ermiş Anaokulu İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE Adı: AHMET ERMİŞ ANAOKULU Adresi: TEYFİKBEYMAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2125481703 Faks Numarası: 2124726161 E-mail Adresi: Web Adresi: M ![]() ![]() ![]() Okulumuz Hakkında T ![]() ![]() AHMET ERMİŞ ANAOKULU TARİHÇESİ o Küçükçekmece İlçesi Tevfikbey Mahallesinde bulunan Ahmet Ermiş Anaokulu * Tek bir kattan oluşmuş olup 300 metre kareye sahiptir ![]() * Taban ve tavan yüksekliği 2 ![]() ![]() * Duvarlar saten boya, yerlerin ise laminant parke ile kaplıdır ![]() * Isınma doğalgazla yapılmaktadır ![]() * Tuvalet duvarları fayans, zemin ise kalebodurla kaplıdır ![]() * Çocuklar için kız ve erkek olmak üzere 2 adet tuvalet bulunmaktadır ![]() * Öğretmenler için 1 adet bayan ve 1 adet erkek olmak üzere iki adet tuvalet bulunmaktadır ![]() * 2adet idare odası,1 adet öğretmenler odası, 5 adet sınıf 1 adet mutfak ,1 adet yemekhane,1 adet kalorifer dairesi, bulunmaktadır ![]() * Çocukların öğretimini desteklemek için her sınıfta bir bilgisayar ve projeksiyon makinası bulunmaktadır ![]() * Okulumuz 1000 metrekare oyunalanına sahiptir ![]() * Bahçeye kamelya yapılıp okul çevresi çit ile çevrilmiştir ![]() * Okulumuzda sosyal etkinliklere (jimnastik, halk oyunları,müzik,ingilizce)eğiti mleri ve gezilere yer verilmektedir ![]() * Okulumuzda belirli gün ve haftalar ( İlköğretim Haftası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı,1 0 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı) kutlanmaktadır ![]() * Teknik rapor sonucunda yapılmış olan inceleme ve tespitlerden sonra deprem sonrasında hasar oluşmamış yapının az katlı olması sebebiyle yapı uygundur raporu alınmıştır ![]() ![]() * * Sivil Savunma Planı çerçevesinde okulda çalışanlara çeşitli görevler verilmiştir ![]() * Her sene Eğitim yılı içinde deprem ,yangın tatbikat çalışmaları yapılmaktadır ![]() * Sınıflarımızda entegre eğitimi(özürlü çocuklarla kaynaştırma)yapılmaktadır ![]() * Sorunlu olan çocuklarla ve ailelerle özel görüşmeler yapılarak eğitim bilgileri verilmektedir ![]() * Sınıflara gerekli denetim yapılarak temizlik ve düzen alışkanlıkları kazandırılmış olup,düzenli bir şekilde nöbet işlemleri devam etmektedir ![]() * Çalışanlar S ![]() ![]() ![]() * Öğrencilerimiz Vakıf Emeklilik tarafından sigortalanmıştır ![]() AHMET ERMİŞ ANAOKULU “EĞİTİM ;ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR” ilkesiyle eğitim- öğretime devam etmektedir ![]() Ahmet Ermiş AnaokuluResimleri ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|