Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, çavundur, çubuk, ilköğretim, okulu, yukarı

Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu Çubuk Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu Çubuk Ankara

Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu Hakkında - Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu Tanıtım - Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarı Çavundur İlköğretim Okulu İletişim

TARİHÇESİ

Yukarı Çavundur’da İlkokul eğitimine 1927 tarihinde Hakkı isimli bir öğretmenin köye gelmesiyle başladığı düşünülmektedir1949 yılında beldenin girişindeki okul eski binasına ek yapılarak ve büyütülerek ilkokul eğitimimin tam ve düzenli olarak yürütülmeye başlamıştırBeldeye ilk ortaokul 1977 yılında eğitim-öğretime başlamıştır Okul belli bir süre tek odalı ahşap binada eğitim yaptıktan sonra 1988 yılında yeni yapılan okul binasına taşınmıştırOkulun ilköğretim olmasıyla birlikte birleşen ilkokul ve ortaokul idare yönetimiyle 2001-2002 eğitim öğretim yılına kadar ayrı binalarda 1 kademe ve 2 kademe olarak eğitimini sürdürmüştürYapılan yeni bina ile birlikte 1 kademe ve 2 kademe 2001-2002 eğitim öğretim yılına tek çatı altında başlamışlardırOkulun arazisi 4580 metrekareden oluşmaktadır Çevresinde; üst kısmında sağlık ocağı binası, alt kısmında tarım birimleri binası, yanında Aydos Çayı ve diğer yanında Okçular yolu yer almaktadır Okulumuz kaloriferli sistemle donatılmıştır8 derslik, bilgisayar ve fen laboratuarı, rehberlik odası, anasınıfı, kantin, öğretmenler odası, müdür yardımcısı odası, müdür odası donanımlarını barındırmaktadır Bilişim Teknoloji sınıfında internet bağlantısı olan 11 takım bilgisayar çalışmaya hazır olarak öğrencilerin hizmetine sunulmuşturOkulumuz anasınıfı dahil olmak üzere her sınıftan birer şube ile eğitim öğretimine devam etmektedir Okulumuz taşıma merkezi bir okul olup, 6 ayrı yerleşim yerinden öğrenci gelmektedir

k12tr/?Lang=TR&SyfNmb=1

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com