![]() |
Ziya Gökalp Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ziya Gökalp Anaokulu İstanbulZiya Gökalp Anaokulu Hakkında - Ziya Gökalp Anaokulu Tanıtım - Ziya Gökalp Anaokulu Resimleri - Ziya Gökalp Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Ziya Gökalp Anaokulu İstanbul Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE Adı: ZİYA GÖKALP ANAOKULU Adresi: MERKEZ MAHALLESİ MAHMUTBEYCADDESİ NO:65 HALKALI/K ![]() ![]() Telefon Numarası: 2125489791 Faks Numarası: 2125489791 Web Adresi: Ziya Gökalp Anaokulu Sınıflarda televizyon , vcd , müzik seti , kasetçalar , gelişimlerine uygun oyuncaklar , masa sandalye , dolap , okula hazırlık sıraları , panolar , mevsim şeritleri , çeşitli ilgi köşeleri küçük gruplara ait sözcükler ve çocukların kişisel dolapları bulunmaktadır ![]() Okulumuzdaki etkinlikler , drama etkinlikleri , bilgisayar , tepegözle eğitim çalışmaları , proje çalışmaları , satranç dersi , resim çalışmaları , öğretmenleri tarafından paylaşılarak öğretilmektedir ![]() Soysal etkinliklerimizi , tiyatro , sinema , kukla gösterileri , animasyon gösterileri , velilerle konferanslar , çocukları tanımaya yönelik anketler düzenlemek , okula doktor getirilerek çocukların sağlık kontrolleri düzenli olarak yaptırılmaktadır ![]() ![]() Ziya Gökalp Anaokulu Resimleri ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|