![]() |
Halit Armay Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halit Armay Anaokulu İstanbulHalit Armay Anaokulu Hakkında - Halit Armay Anaokulu Tanıtım - Halit Armay Anaokulu Resimleri - Halit Armay Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Halit Armay Anaokulu İstanbul Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / MALTEPE Adı: HALİT ARMAY ANAOKULU Adresi: Kilavuzçayiri Cad ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2164894691 Faks Numarası: 2164894691 Web Adresi: Halit Armay Anaokulu 1998 yılından günümüze , bize emanet ettiğiniz yavrularınıza sıcak bir güven ortamında kişiliklerini ve zekalarını geliştirici eğitimi, uzman eğitmenlerimiz eşliğinde veriyoruz ![]() ![]() ![]() Internet sitemiz vasıtasıyla okulumuz hakkında detaylı bilgi alabilir, aylık yemek listemizi inceleyebilir, kayıt şartlarını görebilir, kayıt formu alabilir, yayınladığımız duyurular ve gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden haberdar olabilir, çocuklarımız için sunduğumuz eğlence bölümünden onlara birbirinden güzel oyunlar oynatabilirsiniz ![]() Halit Armay Anaokulu Resimleri ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|