![]() |
Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu Mersin Anamur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu Mersin AnamurAnamur İsmihan Çerçi Anaokulu Hakkında - Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu Tanıtım - Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu Resimleri - Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu İletişim ![]() ![]() Anamur İsmihan Çerçi Anaokulunun Tarihçesi: Okulumuz 10 Kasım 2003 tarihinde ilçemizde ilk resmi bağımsız anaokulu olarak eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() Toplam 2280 m2’lik alana sahip olan okulumuz; bina kullanım alanı 490 m2, bahçe oyun alanı; 1790 m2’lik bahçe içinde, kum havuzu, salıncak, tahterevalli ve oyun alanına sahiptir ![]() Okulumuzun bahçe alanının çevresinde değişik çiçekler ve ağaçlar bulunmaktadır ![]() ![]() Sınıflarımızda evcilik, kitaplık, müzik, fen ve doğa, müzik, blok, ben ve ailem köşeleri, çocukların gelişimlerini destekleyici oyuncaklar, her sınıfta televizyon, VCD player ve CD çalar bulunmaktadır ![]() Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: MERSİN / ANAMUR Adı: ANAMUR ISMİHAN ÇERÇİ ANAOKULU Adresi: YILDIRIM BEYAZIT MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3248146293 Faks Numarası: 3248146293 E-mail Adresi: Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|