|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çeşme, ilköğretim, izmir, kemal, namık, okulu |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Çeşme İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Çeşme İzmirNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1297 (1882) yılında Çeşme Kasabası Belediye Mühendisi Corci Dimitra adlı kişi tarafından Rum cemaatine teberru edilen 3 dönümlük arsa üzerinde Rum Kız Okulu olarak yapılmış ve 1916 yılına kadar bu isim altında eğitim ve öğretim verilmiştir ![]() ![]() Cumhuriyetin ilanından sonra Türk İlkokulu Namık Kemal' in Sakız Adası' ndan Çeşme' ye getirilen naaşının bir gece bekletilmesinden sonra da Namık Kemal İlkokulu adını almıştır ![]() 1983-1984 öğretim yılından itibaren de ilköğretim (8 yıllık) olarak halen kullanılmaktadır ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çeşme Okul Adresi : Çeşme İzmir Okul Telefonu : 0 232 712 68 18 Okul Faks : 0 232 712 60 95 Okul Web Sitesi : http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 164903@meb ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|