İnönü İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnönü İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılarİnönü İlköğretim Okulu Hakkında - İnönü İlköğretim Okulu Tanıtım - İnönü İlköğretim Okulu Resimleri - İnönü İlköğretim Okulu İletişim Inönü İlköğretim Okulu İstanbul Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Inönü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Inönü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Inönü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Inönü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR Adı: INÖNÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İNONÜMAH 30/12 SOK NO:26 BAĞCILARTelefon Numarası: 2124352896 Faks Numarası: 2124352896 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr |
|
|
|