|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anafartalar, bilgileri, çanakkale, ilköğretim, merkez, okulu |
Anafartalar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Çanakkale |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anafartalar İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ÇanakkaleAnafartalar İlköğretim Okulu Hakkında - Anafartalar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Anafartalar İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Anafartalar İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Anafartalar İlköğretim Okulu Çanakkale Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Anafartalar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Anafartalar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Anafartalar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Anafartalar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / MERKEZ Adı: ANAFARTALAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSMETPAŞA MAHALLESİ GÖK SOK NO:2Telefon Numarası: 2862179477 Tarihçe: Çanakkale Merkez İsmetpaşa Mahallesi Yonca Sokak ile Karanfil Sokaklar arasında 3 katlı olarak yapımına başlanan okulumuz, Sayın Valimiz Hüsnü TUĞLU’nun açılışta verdiği direktif ve destek ile 4 kata çıkarılarak 1992 yılında başlanmış inşaatı 1993 yılında tamamlanmış ve 1993–1994 öğretim yılında açılmaya hazır duruma getirilmiştir Okulumuzun eğitim-öğretime başlamasının hemen akabinde koruma derneği ve okul aile birliği faaliyete girmiştir Ayrıca okulumuzun anasınıfı faaliyete geçirilmiş ilk yılında 21 öğrencinin bu imkândan faydalanması sağlanmıştır![]() Okulumuzun ilk yılında okul bahçesine bir basket, bir voleybol sahası yaptırılmış, öğrencilerimizin sportif çalışmaları 1 kademe ve 2 kademe beden eğitimi öğretmenlerinin gayretli çalışmaları ile sağlanmış basket, voleybol ve atletizm takımları faaliyete geçirilmiştir![]() Okulumuz 1993–1994 yılında 1 ve 2 kademe de son sınıf olmadığından mezun vermemiştir![]() biz
|
|
|
|