|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, gökçeler, ilköğretim, okulu, tavas |
![]() |
Gökçeler İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökçeler İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliGökçeler İlköğretim Okulu Hakkında - Gökçeler İlköğretim Okulu Tanıtım - Gökçeler İlköğretim Okulu Resimleri - Gökçeler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gökçeler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ: Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, kültürlü, becerili ve kendilerine bireyler olarak yetişmelerine fırsat ve olanak tanımak ve onları çağın sürekli gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeye ulaştırmak ![]() ![]() VİZYONUMUZ: Öğrencilerimizin; ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyup araştıran toplum ve dünya ile sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmak ![]() ![]() Gökçeler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: 258 639 10 01 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gökçeler Köyü Okulun Web Adresi: http://gokcelerkoyu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 463472@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: İL MERKEZİNE UZAKLIK: 75 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 30 km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: 1 - Sobalı Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gökçeler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|