![]() |
Maarif İlköğretim Okulu Suluova Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maarif İlköğretim Okulu Suluova AmasyaAmasyadaki İlköğretim Okulları Hakkında - Maarif İlköğretim Okulu Tanıtımı - Maarif İlköğretim Okulu Hakkında - Maarif İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Suluova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Vizyon Daima “Daha İyisi” felsefesi ile takım çalışması yaparak, belirlenen hedefler doğrultusunda, yarının büyüklerini yetiştiren ideal bir kurum olmak ![]() Misyon İnsanlığın geleceği için; araştıran, sorgulayan, ülkesini her şeyin üzerinde tutan, kendisi ve çevresi ile barışık, öğrenmeyi öğrenen, bilimsel düşünüp, değişime ve gelişime açık olan öğrenciler yetiştirmektir ![]() EĞİTİM ÖĞRETİM DURUMU HİZMETE GİRİŞ YILI 1989 ÖĞRETİM ŞEKLİ İkili İDARECİ SAYISI 1 ÖĞRETMEN SAYISI 20 YARDIMCI PERSONEL SAYISI 1 İLÇE SULUOVA KURUM KODU 746760 KURUM ADI Maarif İlköğretim Okulu ADRES MAARİF MAH ![]() Maarif İlköğretim Okulu Amasya Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / SULUOVA Adı: MAARİF İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MAARİF MAH ![]() Telefon Numarası: 3584172284 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi: http://maarif ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|