|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, gaziosmanpaşa, ilköğretim, inegöl, okulu |
![]() |
Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl BursaGaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Hakkında - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tanıtımı - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İletişimi - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Resimleri - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu - Bursadaki İlköğretim Okulları ![]() VİZYONUMUZ Okulumuzu, Çağdaş bir Türkiye için yarınlara yön verecek olan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlayacak bir okul ortamı hazırlamak, bilgili ve kendine güvenen bir neslin gelişimine katkıda bulunmak ![]() MİSYONUMUZ Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi ve çalışanına eğitim, kültür ve spor hizmetlerinin şimdiki ve gelecekteki memnuniyetini ve ihtiyaçlarını temel alarak,sürekli gelişme ve öğrenmenin esas alındığı,etkin ve gelişmiş insan kaynağı ile bilgi ve yüksek teknolojinin kullanıldığı,kaliteli hizmet sunmak ![]() ![]() TARİHÇE 2005 yılında İnegöl Belediyesi tarafından temin edilen okulumuz İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() LETİŞİM Hakan ÇEVİK OKUL MÜDÜRÜ TEL: 0 535 226 44 89 E-MAIL: info@inegolgaziosmanpasa ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Fax:02247151820 Okul Tel :02247151852 Kaynak:webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|