Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, bursa, gaziosmanpaşa, ilköğretim, inegöl, okulu

Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri İnegöl Bursa

Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Hakkında - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Tanıtımı - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bursa İnegöl İletişimi - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bursa İnegöl Resimleri - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu - Bursadaki İlköğretim Okulları

VİZYONUMUZ

Okulumuzu, Çağdaş bir Türkiye için yarınlara yön verecek olan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlayacak bir okul ortamı hazırlamak, bilgili ve kendine güvenen bir neslin gelişimine katkıda bulunmak

MİSYONUMUZ

Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi ve çalışanına eğitim, kültür ve spor hizmetlerinin şimdiki ve gelecekteki memnuniyetini ve ihtiyaçlarını temel alarak,sürekli gelişme ve öğrenmenin esas alındığı,etkin ve gelişmiş insan kaynağı ile bilgi ve yüksek teknolojinin kullanıldığı,kaliteli hizmet sunmak

TARİHÇE

2005 yılında İnegöl Belediyesi tarafından temin edilen okulumuz İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmıştır Normal eğitim yapan gündüzlü ve karma bir okuldur

LETİŞİM

Hakan ÇEVİK

OKUL MÜDÜRÜ

TEL: 0 535 226 44 89

E-MAIL: info@inegolgaziosmanpasak12t r

http://wwwinegolgaziosmanpasak12tr/indexphp

Okul Fax:02247151820

Okul Tel :02247151852

Kaynak:webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com