|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| atatürk, bilgileri, değirmendere, gölcük, ilköğretim, kocaeli, okulu |
Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük KocaeliDeğirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1966?1967 öğretim yılında Şehit Cengiz Topel İlkokulu bahçesinde öğretime başlamıştır ![]() Okulumuz kurucu müdürü Şehit Cengiz Topel İlkokulu müdürü Asım KİBAROĞLU olmuştur ![]() Okulumuz hayırsever Değirmendereli Mithat GÜRSES?in arsasını bağışladığı ve bakanlığın yapmış olduğu binasına 1968 yılında geçmiştir ![]() Okulumuz Değirmendere Beldesi?nin ilk ortaokulu olup başlangıçta öğrenci sayısı 100 civarındayken daha sonraki yıllarda 1300?e kadar çıkmıştır 1994?1995 öğretim yılında ilköğretime dönüşmüş ve bir yıl sonrada ana sınıfı açılmıştır![]() 2005?2006 öğretim yılında tamamlanan yeni hizmet binasında eğitim-öğretime devam etmektedir Yeni okulumuz 20 derslik, 3 ana sınıfı, 2 BT sınıfı, spor ve konferans salonu ve diğer birimleriyle beldemize yakışır bir okul olup, Kocaeli?nde örnek bir projedir![]() Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde birçok başarısı bulunan okulumuz geçmiş yıllarda resim dalında 6 dünya birinciliği, 4 dünya ikinciliği ve 4 mansiyon ödülü almış olup, Türkiye ve il çapında da dereceleri vardır ![]() Okulumuzun sportif ve akademik başarıları artarak devam etmektedir Okulumuz sınıflar bazında ilçede ilk 5 okul içerisindedir Sporda Kızlar Yıldız Voleybol turnuvasında Gölcük 1 si olmuştur Resim ve müzik alanında da derece alan öğrencilerimiz olmuştur![]() Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GÖLCÜK Adı: DEĞİRMENDERE ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Mithat Gürses Cad Değirmendere Gölcük KocaeliTelefon Numarası: 2624263059 Faks Numarası: 2624264252 E-mail Adresi: Web Adresi: - Değirmendere Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|