|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağustos, bilgileri, bingöl, ilköğretim, okulu, solhan |
![]() |
28 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan Bingöl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 28 Ağustos İlköğretim Okulu Bilgileri Solhan BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Solhan'daki İlköğretim Okulları - 28 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtımı - 28 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - 28 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ OKULUMUZUN TARİHÇESİ : Okulumuz, 1988 yılında Solhan 28 Ağustos İlkokulu adıyla Eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ A- OKULUMUZUN BİNA DURUMU :Okulumuzun bina alanı 765 metrekare ve bahçe alanı 2917 metrekaredir ![]() 1)-Binanın Özellikleri : Binamız tek katlı olup kaloriferlidir ![]() ![]() ![]() ![]() 2)-Laboratuar : Laboratuarımız bulunmamaktadır ![]() 3)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Okulumuzun kitaplığı mevcut olup kitaplığımızdaki kitap sayımız ihtiyaca cevap verememektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4)-Depo ve ambar durumu : Okulumuzda depo, ambar ve arşiv odası bulunmamaktadır ![]() 5 )-Bahçenin durumu : Okulumuzun ihata duvarı yapılmış olup Öğrencilerimiz Beden eğitimi dersinde uygulamalı olarak ders görmektedir ![]() ![]() ![]() 28 Ağustos İlköğretim Okulu Bingöl Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / SOLHAN Adı: 28 AĞUSTOS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Boğlan Mah ![]() Telefon Numarası: 4267112106 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - SOLHAN - 28 Ağustos İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|