08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akören Aktaslı Şh. Halil Akbulut İlköğretim Okulu Karapınar Konya
Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu Hakkında - Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu Tanıtım - Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu Resimleri - Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu İletişim
Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu Konya Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Akoren Aktaslı Şh Halil Akbulut İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: AKOREN AKTASLI ŞH HALİL AKBULUT İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Akören Köyü Aktaşli Ş H A İ Ö O -Karapinar
Telefon Numarası: 3327627059
Faks Numarası:
E-mail Adresi:
Web Adresi: -
Kaynak:webrehberi biz
|
|
|