Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, gölcük, ilköğretim, kocaeli, okulu, seyfettin, ömer

Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Bilgileri Gölcük Kocaeli

Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu İletişim

Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Kocaeli Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz 2001 yılında Dünya Bankası kredisiyle yapılmıştır 22 derslikli olan okulumuzun öğrenci mevcudu 765'e ulaşmıştır Doğalgaz ile ısınan okulumuzda tam gün eğitim yapılmakta olup, yabanci dil ingilizcedir Sekiz dönüm alana yayılı okulumuzda 2200 metrekare yeşil alan mevcuttur İki Adet tam donanımlı Fen labaratuarı,1 Adet Bilişim Teknolojileri sınıfı mevcuttur100 Temel eser başta olmak üzere okul kütüphanemizde 2000 'e yakın kitap bulunmaktadırOkul bahçesinde 80 gül,200 kadar süs bitkisi ve ağaç mevcutturBahçemiz 102 adet otomatik fıskiye ile sulanmakta olup 2007 yılından Kocaeli ilinde en güzel Bahçe yarışması ödülü almıştırBu başarı nedeniyele Solhan Şirketler grubu okulumuza şelale yaptırmıştır Okulumuz 11 adet iç,3 adet gece görüşlü olmak üzere 14 adet kamera ile izlenmekte,alarm sistemi ile korunmaktadır2008 yılında Kaliteli Okul yarışmasında İl 3sü olmuşturOkulumuz öğrencilerine hijyenik ve sağlıklı bir ortam sunarak Beyaz Bayrak ödülünü almaya hak kazanmıştırKuruluşundan bu yana sürekli başarısını arttıran okulumuz 2008-2009 SBS sınavlarında İlçe dördüncüğüne kadar yükselmiştirOkulumuz Müdürlüğünü Mustafa FURUNCU yapmakta olup, okulumuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı,15 sınıf öğretmeni, 4 Anasınıfı öğretmeni,10 branş öğretmeni,2 hizmetli,1 rehber öğretmen olmak üzere 35 personel görev yapmaktadırOkulumuz AB Comenius proje ortağı olup,bu alanda çalışmalarını sürdürmektedirÖğrencilerini dünya insanı yapmayı hedef seçen okulumuz Kocaeli ilinin marka okulu olmaya adaydır

Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÖMER SEYFETTİN İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ŞİRİNKOY MAHDÜNYA BANKASI KALICI KONUTLARI-15ADA GÖLCÜK
Telefon Numarası: 2624221919
Faks Numarası: 2624221920
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Ömer Seyfettin İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com