|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahmet, ilköğretim, izmir, karşıyaka, okulu, sabiha, tabak |
Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirSabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu Hakkında - Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu Tanıtım - Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu Resimleri - Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ : Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu olarak hedefimiz ; yetiştireceğimiz öğrencilerimizin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı , Demokratik , Laik ve Cumhuriyete sahip çıkmayı öğreten ,Ülkesine hizmeti borç bilen , Milli ve Manevi değerlerini önemseyen , Bilimsel düşünceye açık , sevgi ve saygı dolu çağdaş bireyler olarak , çocuklarımızı yetiştirebilmektir MİSYONUMUZ: Çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır ![]() BİZ; · Atatürk ilkeleri ışığında; · Sevgi ve saygıya, · Sorumluluk bilincinin gelişmesine, · Doğru, adil ve demokratik davranmaya, hata ve başarıları paylaşmaya, · Özgüvene, · Bireysel ve Grup disiplinine, · Araştırma ve Analitik düşüncenin geliştirilmesine, · Eleştiriye açıklığa, · Pozitif düşünceye, · Yaşam boyu öğrenmeye, · Yüksek motivasyona ve ödüllendirmeye, · Her tür şiddete karşı barışçıl, insancıl, gerçekçi, girişimci, üretken, yaratıcı, bilimsel düşünen, irdeleyen ve sorgulayan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmeye, · Çevre bilincinin geliştirilmesine, · Sanat ve sporun ruhsal ve bedensel gelişime katkısına ve SABİHA AHMET TABAK İLKÖĞRETİM OKULU olmanın haklı gururunu yaşamaya ÖNEM VERİYORUZ ![]() Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 2323530709 Okulun Faksı: 2323530308 Okulun Adresi: 1609/12 Sk No:35 Alpaslan Mah![]() Okulun Web Adresi: http://sat k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sabiha Ahmet Tabak İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|