|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altanlar, ankara, bilgileri, ilköğretim, keçiören, mehmet, okulu, şehit |
![]() |
Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Bilgileri Keçiören AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Keçiören'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Hakkında 1954-1955 yılında konut amacıyla yapılmış bir binanın özel idare tarafından satın alınarak M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Binanın Özellikleri: Okulumuzun her iki binası kaloriferl, suyuşehir şebekesine bağlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 17 derslik, 1 Fen Laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı bulunmaktadır ![]() Okulumuz ikili öğretim olup 45 Öğretmen, 1 müdür ve 2 müdür yardımcısı bulunmaktadir ![]() Öğrenci mevcudu 832 dir ![]() Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu Ankara Keçioren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİOREN Adı: ŞEHİT MEHMET ALTANLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BASIN CAD ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123210769 Faks Numarası: 3123214414 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - KEÇİÖREN - Şehit Mehmet Altanlar İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|