|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, buldan, denizli, ilköğretim, nadir, okulu, özlen |
![]() |
Ahmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu Bilgileri Buldan DenizliAhmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ahmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ahmet Nadir Özlen lköğretim Okulu 9 derslikli îlkokul olarak 2000 yılında devlet vatandaş işbirliği ile yapılmıştır ![]() ![]() ![]() FİZİKİ DURUMU Okulumuz Buldan İlçesi Yeni Mahallesi Ulus Caddesi üzerindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda kalorifer sistemi kurulu olup Fuel oil ile ısınmaktadır ![]() ![]() PERSONEL DURUMU Okulumuzda 1 Müdür ,1 Müdür Yardımcısı olmak üzere 2 idareci,11 öğretmen, 1 hizmetli bulunmaktadır ![]() Ahmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Buldan Okulun Telefonu: 258 431 39 51 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 833790@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Osman DOKUZ Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Nadir Özlen İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|