![]() |
Merkez İlköğretim Okulu Bozdoğan Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez İlköğretim Okulu Bozdoğan AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Bozdoğan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri TARİHÇESİ Okulumuzun tarihi Osmanlı dönemine dayanmaktadır ![]() ![]() Bu binanın 1932'de çıkan bir yangın sonucu yanması üzerine tekrar birinci okul,ikinci okul olarak park ve civarındaki binalrda öğretime devam etmiştir ![]() Vaktiyle ondokuz bin liraya sigorta ettirilmiş olduğundan yanan binanın sigorta ücreti Özel İdareye ödenmiş, bu parayla 1932 yılında bugünkü okulun yapımına başlanmıştır ![]() ![]() Okulumuz ilk yapıldığında üst kattaki sekiz dershane ve idare kısımdan oluşmuştu ![]() ![]() OKULUMUZ İlk yapıldığı yıl bir müdür, sekiz öğretmenle hizmete başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihinde birçok profesör,doçent,eğitim görevlisi ve çeşitli bürokratlar,subaylar yetiştiren okulumuz aynı zamanda ülke ekonomisine katkıda bulunan önemli iş adamları mezun etmiştir ![]() Son 8 yılda Fen Lisesi,Anadolu Öğretmen Lisesi,Anadolu Lisesi ve diğer liselere önemli ölçüde öğrenci potansiyeli sağlamıştır ![]() ![]() İlçe merkezinden ve köylerden gelen çocuklarımızı kaynaştırarak birbirleri ile etkileşimlerini sağlamaya çalışıp,aynı zamanda tamamen şehirden öğrenci alan okullarla yarışarak SBS''ye ve liselere öğrenci hazırlamaktayız ![]() OKULUMUZUN FİZİKİ YAPISI Merkez İlköğretim Oklu A Blok ve B Blok olmak üzere 735 öğrenci ile eğitim � öğretimini iki binada sürdürmektedir ![]() ![]() A Blok (Yeni Bina): 2 Anasınıfı , 3 tane I ![]() ![]() ![]() B Blok (Eski Bina): 1 Bilgi Teknolojisi Sınıfı, 4 tane II ![]() ![]() ![]() Bilgi Teknolojisi Sınıfı Bilgisayar Teknolojisi Sınıfı Laboratuarı 20+1 bilgisayarla öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve halkın hizmetindedir ![]() ![]() ![]() Fen Laboratuarı Okulumuzda 1 adet Fen Laboratuarı bulunmakta; öğrencilerimizin ihtiyacını karşılamaktadır ![]() Anasınıfı Okulumuzda 2 adet anasınıfı ve 1 oyun salonu, 1 mutfağı bulunup çocuklarımız tam teşekküllü sınıflarda eğitimine devam etmektedir ![]() Kantin Kantinimizde öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek malzeme bulunmakta olup; hijyenik bir ortamda faaliyetini sürdürmektedir ![]() OKUL KADROMUZ Okulumuzda 1 Müdür, 2 Müdür yardımcısı, 37 kadrolu öğretmen, 3 yardımcı personel olmak üzere toplam 43 personel bulunmaktadır ![]() Merkez İlköğretim Okulu Aydın Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BOZDOĞAN Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Okullar Cad ![]() Telefon Numarası: 2564141119 Faks Numarası: 2564141694 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Merkez İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|