|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 125yıl, bilgileri, çorlu, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
125.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
125.Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu 125 yıl İlköğretim Okulu Hakkında - 125 yıl İlköğretim Okulu Tanıtımı - 125 yıl İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - 125 yıl İlköğretim Okulu Resimleri![]() 125 yıl İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 125 yıl İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 125 yıl İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 125 yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, 125 yıl İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: 125 YIL İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: YEŞİLTEPE MAH NAMIK KEMAL CAD NO 120Telefon Numarası: 2826866003 Faks Numarası: 2826866003 Tarihçe Okulumuz 18 09 2006 tarihinde normal öğretim olarak eğitim ve öğretime açılmıştır Açıldığında sadece 1 sınıflar bulunan okulumuzda 20/11/2006 tarihinden itibaren diğer sınıflarımız da oluşturulmuştur Adını Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün doğum yılından almıştır![]() 16 Şubemiz ve 495 öğrencimiz bulunmaktadır Halen okulumuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı,10 Sınıf Öğretmeni, 1 Okul Öncesi Öğretmeni, 6 Branş Öğretmeni ve 1 Rehber öğretmenimiz bulunmaktadır![]() Okulumuz 16 derslikli olup, tamamı şu anda kullanılmaktadır ![]() Okulumuzun bina kullanım alanı 672 m2'dir Bahçe alanımız ise 4233 m2'dir Toplam olarak yaklaşık 5000 m2'lik bir alanı vardır Bahçemizin bir bölümünde basketbol sahamız bulunmaktadır![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi biz
|
|
|
|